Idun Foundation Idun Foundation både som pulver og flydende

Foundation

Flydende foundation fra Idun

Flydende foundation

Historien om Idun

Foundation

Foundation farve skema

IDUN, SKØNHED OG ÆBLET

IDUN – GUDINDEN FOR EVIG UNGDOM

Idun er en af gudinderne i den nordiske mytologi, den folketro, som blev praktiseret i Norden i før kristen tid og i vikingetiden.

Den meget smukke gudinde Idun blev skiftevis kaldt skønhedens og den evige ungdoms gudinde. Hun var guden Brages hustru, og historierne om deres liv og levned er gengivet i skrifterne Den Poetiske Edda og Snorres Edda fra 1200-tallet.

 

IDUNS ÆBLER – GAV GUDERNE EVIGT LIV’

I historierne fortælles det, at Idun havde en kurv med meget smukke gyldne æbler. De blev kaldt ungdommens æbler, og Idun delte dem ud til de guderne som var kommet lidt op i alderen, og som derved kunne bevare deres ungdom.

 

IDUNS ÆBLER – GIVER ET BEDRE LIV, OGSÅ PÅ JORDEN

Idun gav guderne æblerne for at skænke dem evigt liv. Vi vil også gerne gøre en forskel, men vi holder os til menneskene på jorden. Derfor planter vi træer på steder i verden, hvor der er behov for træer, frugt, ren luft og arbejde. Frugten giver sundhed, arbejdspladser og livskraft. Træerne renser samtidig luften for skadelig kuldioxid, og så blomster de så smukt mindst en gang om året. Hvert produkt, vi sælger bidrager til at der kan plantes flere frugttræer.

Projektet er win-win, hvor du kan gøre en reel forskel. Vi udvikler projektet i samarbejde med The Fruit Tree Planting Foundation og FN.