Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os!
send en mail til os på:

kundeservice@bruunsz.dk


BruunsZ APS

Danmarksgade 26B

6700 Esbjerg

E-mail: kundeservice@bruunsz.dk

Følg os på Instagram: bruunsz_

Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er i danske kroner og inklusive 25% dansk moms. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, prisændringer, valutaændringer, afgiftsændringer og force majeure. Vi leverer til Danmark, hvis der er ønske om  levering til øvrige lande, skal der laves en individuel aftale.

Betaling

Vi benytter et sikkert betalingssystem med SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger og kan aldrig trække et større beløb fra din konto, end du har godkendt ved bestillingen.

Vi trækker først pengene fra dit kort, når varen sendes til dig. Vi opkræver ikke betalingsgebyr for kortbetalig.

Reklamationsret

For alle varer købt på bruunsz.dk ydes 2 års reklamationsret. Reklamationsretten starter den dag, du modtager varen. Ved modtagelse af en defekt eller mangelfuld vare, skal du kontakte os hurtigst muligt. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse eller opbevaring.

Reklamationsretten frafalder ved udløbsdatoen på det enkelte produkt.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret på alle køb fra den dag, du modtager din vare. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du benytte vores returseddel på webshoppen.

Køber betaler for returfragten. Du har ansvaret for alle skader, mens varen er i din varetægt og mens den bliver transporteret til os. Ved ombytning til en anden vare vil der bliver pålagt et fragtgebyr.

Refundering for returnerede varer

Varer, som returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. uden ridser og skrammer, samt ubrugte i original embalage etc. refunderes fuldt ud. Køber betaler dog forsendelsesomkostninger.

Du hæfter for en evt. forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungere på. Varer, som er taget i brug kan ikke returneres.

Vær opmærksom på, at såfremt købsbeløbet er refunderet til MasterCard, VISA eller VISA Electron, så kan der gå op til 30 dage før pengene går ind på din konto  Ved refundering til Dankort tager det ca. 14 hverdage, før pengene går ind på din konto. 

Leveringstider

Forventet leveringstid 3 - 5 hverdage. Hurtigere hvis det er muligt.

Leveringstider for varer, som ikke er på vores eget lager, er alene vejledende og under forudsætning af, at varen kan bestilles hos vores leverandører. I sjældne tilfælde kan en vare være udgået, udsolgt eller være i restordre. Du vil altid få besked om eventuelle forsinkelser. 

Samtykke ved køb

Når du ligger en ordre med www.Bruunsz.dk, skal du taste personlige data som cvr-nr., navn adresse e-mail og eventuelt telefonnummer. I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt bruge dem for fuldføre vores forpligtelse overfor dig. Bliver data delt med tredjeparter? Dine data bliver delt med Visma Software A/S i helhold til vores aftale med Visma Software A/S. Vi har etableret en databehandleraftale med dem. Dine personlige data bliver kun delt med tredjeparter, hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. Ingen personlinge data bliver solgt til tredjeparter. Hvilke data gemmes, og hvor længe? Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse. Rettigheder til data I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du har også ret til at få de data vi har gemt slettet. Håndtering af personlig data Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet.