Ecooking Peel maske Ecooking Peel maske

Rense produkter fra danske Ecooking

Fine produkter til rensning af din hud fra danske Ecooking.

Produkter fra KonjacSponge

Konjac Sponge findes i mange forskellige varianter, med forskellige egenskaber som f.eks. hjælper mod uren hud, lindring af irriteret og følsom hud.

Produkter fra Miqura

Produkter fra Mythos

Video om KonjacSponge

KonjacSponge

Konjac Sponge-svampene er udviklet af konjac-planten, en asiatisk kartoffelplante, der er blevet brugt i skønhedsbehandlinger i mere end hundrede år i Japan, da den har vist sig at være perfekt til sart hud.

Undersøgelser har vist, at svampene kan rense og eksfoliere dybt UDEN at beskadige huden og er bedre end vaskeklude eller natursvampe, da de også er forgivende.

Gode indholdsstoffer

Rensesvampene er helt biologisk nedbrydelige og lavet af sundt plante materiale uden farve og tilsætningsstoffer. Amorphophallus konjac - planten er alkalisk og fyldt med gode indholdsstoffer.

Herunder

Proteiner

kulhydrater

Jern

Fosfor

Kobber

Zink

Vitaminerne A,E,D B1, B2, B6, B12 og C

Folinsyre

Konjac Sponge er en serie af 100% naturlige og miljøvenlige rensesvampe, der giver dig både en behagelig og effektiv måde at rense huden på. Du kan bruge dem alene eller sammen med et renseprodukt, og de er de blødeste og mest skånsomme på markedet.

Du vil opleve

At din hud får en sundere glød og færre urenheder, da svampene både renser og eksfolierer huden.

At blodgennemstrønmingen bliver stimuleret og øger væksten af nye hudceller.

At din hud føles friskere og mere velplejet - uden at være tør.

100% pure natural konjac er ideel til hele familien og ALLE hudtyper. Ingen tilsat ler og kan (som de øvrige svampe) bruges sammen med dit renseprodukt. french red clay giver ekstra fugt til huden, som enten er sensitiv eller moden.

French pink clay er helt ideelle ansigtssvamp til tør hud. Hjælper huden med at genvinde sin naturlige elasticitet og udstråling. Perfekt til huden efter soleksponering.

french Green clay til normal, fedtet og kombineret hud. Det grønne ler absorberer snavs, olie og bakterier og renser porerne.

BaMBoo CharCoal Perfekt til fedtet, uren hud med acne. Indeholder aktivt kul, som virker helende og dræber bakterierne i huden.

pure Baby sponge er den absolut reneste og blødeste svamp til børn og babyer, helt fra fødslen. Den udelukker eller mindsker brug af sæbe og er derfor ideel til følsom hud eller eksem.

100% pure natural body sponge Svampen til hele kroppen. Passer til hele familien og ALLE hudtyper. Ideel til at fjerne tør hud på kroppen.

Body sponge french Green Clay Svamp til hele kroppen tilsat grønt ler. Perfekt til normal, fedtet og kombineret hud. God til urenheder på arme, ryg og bryst samt talgknopper.

Body sponGe frenCh pink Clay Svamp til hele kroppen tilsat pink ler til træt, tør og dehydreret hud. Har en blødgørende effekt på hård og ru hud. God i forbindelse med solskadet hud.

Body sponge french red Clay Svamp til hele kroppen tilsat rødt ler. Virker særdeles beroligende på den sarte og modne hud.

Sådan bruger du den

Du kan bruge de nye rensesvampe alene eller sammen med sæbe eller renseprodukt, og ved god pleje kan de holde helt op til