Ecooking Serum'er Ecooking Serum'er

Ansigtspleje fra danske Ecooking

Ansigtspleje fra KonjacSponge

Ansigtspleje fra Miqura

Video om KonjacSponge

Konjac Sponge-svampene

Er udviklet af konjac-planten, en asiatisk kartoffelplante, der er blevet brugt i skønhedsbehandlinger i mere end hundrede år i Japan, da den har vist sig at være perfekt til sart hud.

Undersøgelser har vist, at svampene kan rense og eksfoliere dybt UDEN  at beskadige huden og er bedre end vaskeklude eller natursvampe, da de også er forgivende.

Gode indholdsstoffer

Rensesvampene er helt biologisk nedbrydelige og lavet af sundt plante materiale uden farve og tilsætningsstoffer. Amorphophallus konjac - planten er alkalisk og fyldt med gode indholdsstoffer.

Miqura

Miqura

Asiens Visdom. Skandinaviens enkelthed. Effektivt og nemt. 

Miqura Care afspejler min passion for naturlige og revolutionerende skønhedsprodukter. Miqura Care skal gøre en forskel og skabe synlige resultater.

Vores silke Beauty Collection er bæredygtigt produceret - uden kemikalier og pesticider. Det sikrer dig et rent og naturligt produkt af markedets højeste kvalitet.

Miqura Cares DNA er eksklusive naturprodukter baseret på silke, som kan supplere forskellige behov og prioriteter i forhold til den enkeltes hudplejerutiner.

Om Miqura Care

Miqura Care fokuserer med silke Beauty Collection på produkter, der er baseret på silke som hovedingrediens. Silke har gennem mange århundreder været anerkendt til hudpleje i Asien. Forskningsresultaterne viser entydigt silkens meget renegerende. fugtbindende og resultatskabende effekt på huden.

Hvad gør miqura care

Stimulerer cellefornyelsen

Reparerer huden

Forebygger og minimerer aldringstegn

Styrker kollagen og elastinproduktionen

Giver fugt og glød

 

Arbejder intenst på

Pigmentering, fine linjer og dybe furer

Ar fra akne

At forfine hudstrukturen